Jan 3, 2014

Tempahan Mekap


Apa pendapat anda tentang gambar sebelum dan selepas ini?
Semestinya wajah yang telah di make over lagi cantik bukan......

Ini adalah contoh wajah yang telah mendapat sentuhan mekap dari saya.  Selain mekap untuk pengantin saya juga menerima tempahan mekap untuk bertunang, sambut menantu, dinner dan apa jua event.

Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan khidmat saya dan Ratu Balqis Bridal add saja facebook uji muhamad.

Saya bersedia menyerlahkan wajah anda di hari bahagia.


4 comments:

  1. salam kenal.. wah.. memang cantik hasilnya.. semoga terus success.. :D

    ReplyDelete
  2. Salam kenal juga. Terima kasih Aiza.

    ReplyDelete
  3. Wah...pandainya Uji make-up. Boleh lah kalau linda nak try...tak pernah ber make-up pun..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je Linda tapi kena datang Kelantanlah. Hehe....

      Delete